Om grebsstyrke

Oplever du nogensinde at dit greb svigter under tunge løft? Eller at dine håndled bliver ømme i plankeøvelser? Så læs videre her.

Jeg vil gerne dele ud af lidt tips til hvordan du nemt -og ikke mindst billigt kan komme videre.

MIT GREB SVIGTER UNDER DØDLØFT OG JEG FØLER MIG IKKE AT JEG KAN YDE MAX.
Når jeg dødløfter, er jeg rigtigt glad for at bruge straps. Hos mig gør det dén forskel, at jeg uden straps kan løfte 75 kg (og føle jeg får et dårligt løft, fordi fokus er på grebet frem for selve løftet) og med straps kan få gode løft med 100+ kg.
Straps kan derfor være en hjælp til dig, som gerne vil udover problemet med for lidt grebstyrke.
Imidlertid løser det ikke problemet med at grebet er for svagt. Derfor vil jeg klart anbefale en kombination med handgrips. Dem kan du nemt lige træne med, mens du sidder foran flimmeren eller i frokostpausen. Husk, at lidt også har ret!

MINE HÅNDLED BLIVER HURTIGT ØMME NÅR JEG LAVER PLANKE, ØVER HÅNDSTAND, TRÆNER MED DEN STORE BOLD ELLER LAVER PUSH UPS.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er glad for planker, træning med den store bold, push ups og at lave avancerede yogastillinger hvor al kropsvægt er i armene. Alle de nævnte kræver stærke og stabile håndled.
Mit første råd er at få fordelt vægten over hele hånden fremfor blot omkring leddet. Det kræver træning og opmærksomhed til at starte med, men med tiden vil du kunne mestre dette og det vil blot være naturligt for dig.
Råd nummer to – Brug en Powerball. Denne gadget har jeg virkelig været glad for. Den er både sjov og udfordrende at arbejde med -og giver rigtigt fine resultater. Den skulle efter sigende også være et godt redskab forebygge musearm samt tennis/golfarm.

Alle 3 redskaber koster ikke en formue, men er du alligevel for nærig til at ofre 130 kr på en original Powerball, så har jeg set at lignende kan købes i Flying Tiger for 50 kr. Ligeledes kan du købe handgrips dér med forskellig modstand.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: